Dominique van der Veen


Ik ben Dominique van der Veen. In 2002 ben ik in Nederland komen wonen bij mijn Nederlandse man, maar van oorsprong ben ik Française. Ik ben opgegroeid in een dorpje in de buurt van Pau, in Zuid-Frankrijk. Ik ben een moeder van drie kleine kinderen, getrouwd en woonachtig in Rosmalen.

Na eerst een technische opleiding te hebben gevolgd in Frankrijk en werkzaam te zijn geweest in de bio-medische sector heb ik de opleiding tot ergotherapeut gevolgd in Montpellier. Na deze te hebben afgerond heb ik in Nederland de verklaring van vakbekwaamheid verkregen.

Ik heb in Nederland veel ervaring opgedaan als ergotherapeut bij revalidatiecentra en verpleeghuizen. Ik ben lid van de commissie Regionaal Ergotherapeutisch Netwerk (commissie van de nationale beroepsvereniging) voor de regio Noord-Oost Brabant.

Ik houd van mijn vak en van het begeleiden van mensen naar een betere kwaliteit van leven, waarbij hun wensen en mogelijkheden centraal staan.


Specialisme:

  • Chronische pijn/vermoeidheid
  • Belasting-belastbaarheid en/of cognitieve problemen bij o.a. burn-out, CVA, COVID (zie in de aangesloten brief ), COPD, oncologie, fibromyalgie en whiplash geassocieerde stoornis (WAD).
  • EDOMAH, kwetsbare ouderen, valpreventie


Els WillekesIk ben Els Willekes en ben met ingang van 6 juli werkzaam voor Ergotherapie Praktisch in Rosmalen en Den Bosch.

Ik ben woonachtig in Velp bij Grave, waar ik ook geboren ben. Sinds 2009 woon ik weer in Velp na op diverse plaatsen in Nederland gewerkt en gewoond te hebben.

Ik heb de opleiding tot ergotherapeut gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben afgestudeerd in 1987.

Ik heb tijdens mijn loopbaan in de geriatrische revalidatie, op dagbehandeling en in de eerste lijn gewerkt in diverse organisaties voor ouderenzorg.

Het werk als ergotherapeut in de eerste lijn spreekt me aan vanwege de afwisseling en omdat ergotherapie uitgevoerd wordt zoals het bedoeld is: betekenisvol en cliënten helpen om zo zelfstandig mogelijk in de eigen omgeving te functioneren.


Specialisme:

  • kwetsbare ouderen, met als speerpunt het behouden van zelfstandigheid, c.q. vergroten daarvan en valpreventie in multidisciplinaire teams;
  • neurorevalidatie bij volwassen (bijv. revalidatie na CVA);
  • cognitie- en perceptie onderzoek bij volwassenen die problemen hebben met informatieverwerking.